Bada

Lite såhär random inlägg med lite konstiga bilder... Tänkte ta ett låångt bad nu så godnatt! Tipsar om ett super bra schampo för er med blondt hår! Ni ser flaskan på bilden! Puss !



Hawaii och LA om 369 dagar!

LÄNGTAR SJUKT MYCKE! Har drömt om att få åka till Hawaii och LA typ hela mitt liv! Så ska bli super kul. Först åker vi till LA i 4 dagar och sen lilla Hawaii ön i 5 dagar om sen stora i 2 veckor! Igentligen åker vi ju dit för att mamma ska tävla i VM men det blir ju som semester för mig! Längtar till alla vita stränder och shopping. Dom har ju lixom abercrombie & fitch där, victoria secrer och allt roligt!


Monday

Hejsan på er.

Haft en bra dag? Jag slutade 13:35 idag och efter skolan skulle jag igentligen träffa Emma men hade glömt att Inez skulle komma hem till mig för mamma skulle ha någon sak med några kompisar och Inez mamma. Så jag och Inez åkte hem till mig efter skolan och så bad mamma oss att baka, så vi bakade chocolate chip cookies men vi hälde i förmycke bikarbonat så dom blev helt luftiga och äckliga. Haha grymma vi är... Men sen kom typ alla mammas kompisar och så kom Feffe också! Vi kollade på lite film men sen gick vi och kollade på alla kläder i vardagsrummet. Haha jag och Inez provade jätte fula mössor, hahahaha asså toddheads. Men alla åkte för typ 30 minuter sen och nu sitter jag här och bara chillar. Puss på er!


Sollentuna Centrum

Hejsan. Kom hem för kanske 20 minuter sen. Har varit i Sollentuna med familjen, eller inte Elise. Jag hittade inget men ska åka och shoppa med mamma nästa helg! Hinner kanske träffa Feffe en stund när hon kommer hem sen kommer min farbror och min kusin och äter middag här. Hoppas ni får en bra lördag! Puss!



Die young

Hejsan!
 
Haft en bra Fredag? Min har varit bra. Åkte till Vällingby med Alice efter skolan för jag missade bussen. Vi gick omkring lite. Sen tog jag bussen hem och bara tog det lungt. Sen kom rästen av familjen hem så åt vi mat från pizzerian. Sen tog jag det bara lungt och lekte lite i photoshop som ni såg i inlägget innan. Sen lite senare runt 20:00 kom Amanda, vi åt chips och kikade med människor. Haha, men japp det är vad jag har gjort idag.
 
Imorgon ska jag träffa Philip. Vet inte vad vi gör men japp vi får se. På söndag så ska jag antigen träffa Feffe eller Amanda, får se. 
 
Men ha en bra fredag people! Puss!



Photoshop

Skulle bara kolla om det blev en animering...
haha


Tittar på tv

Haha, fint inlägg! Just nu kollar jag på tv iallafall. Började 8:30 och slutade 14:45 jätte seeeeent. Åkte hem efter skolan och bara tog det lugnt. Men ja, har nästan inget att säga. Intressant, intressant! Puss!


-random bilder



Skola nästa

IDAG FYLLER MIN LILLA ÄLSKLING MIRA ÅR! Grattiiiiis! <3

Amanda kommer om en stund och då åker vi till skolan. Ha en bra tisdag! Puss



Plugg och Skype

Hejsan alla! Haft en bra dag? För mig har dagen varit ganska chill, började 8:15 (extremt tidigt) och slutade 13:45 så det va en ganska lång dag. Efter skolan åkte jag och Amanda och filade på Wayne's. Amanda bjöd, söt va? Hon ska ju få min iPod nu när jag fick en iPhone så det va lixom betalningen! Men har pluggat lite no och skypat med Amanda. Men är super trött så kanske går och lägger mig lite tidigare idag. Puss!


(Inlägget kommer komma upp senare en vad det ska, vet inte varför det va något konstigt med blogg.se)



iPhone

Sorry för dålig uppdatering! Men uppdateringen kanske blir bättre nu för jag har just fått en iPhone! :) puss!



Förlåt för dålig uppdatering.



Lördags mys

Sitter i sängen med laptopen i knät med vit choklad och bara chillar med musik i lurarna. As mys!
Har haft en jätte rolig dag med Saara, Sofia, Inez, Amanda S, Amanda R, Julia och Mira på tjejmässan! Spelade in boyfriend i musik studion med Saara, Inez, Amanda S, Mira och Sofia i musikstudion! HAHAHAH så jäkla kul, har det på skiva också! Men japp, ha en bra lördag hörrni! Puss!